جدیدترین اخبار :
  • دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به پاکستان سفر کرد
  • پزشکیان: در سفر به پاکستان به دنبال تقویت روابط تجاری و اقتصادی هستیم
  • خواب ۱۵ ساله چابهار تعبیر می‌شود
  • ضرورت اتمام راه‌آهن چابهار- زاهدان تا پایان سال جاری
  • آمادگی کامل مناطق آزاد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

کاهش واردات افغانستان از پاکستان؛ چابهار جایگزین می‌شود

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/04/18 | تعداد بازید :877
مسئولان گمرک ننگرهار اعلام کردند به دلیل مشکلاتی که پاکستان در روند صادرات و واردات ایجاد می‌کند، واردات از این کشور کاهش یافته است و بیشتر واردات افغانستان از بندر چابهار انجام می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری تسنیم، «محمد خالد عمر» رئیس گمرک ننگرهار اعلام کرد میزان واردات از پاکستان کاهش و میزان صادرات از افغانستان افزایش یافته است.

وی با اشاره به دلیل کاهش واردات از پاکستان گفت: دولت اسلام‌آباد همواره در روند صادرات و واردات مشکلاتی را ایجاد می‌کند، از این رو، کابل ناگزیر است تا از راه‌های جایگزین برای واردات کالا استفاده کند و این کار سبب شده تا میزان واردات از پاکستان کاهش یابد.

خالد عمر افزود: تاجران اموال خویش را بیشتر از بند چابهار وارد می‌کنند، واردات از پاکستان کم شده ولی صادرات ما افزایش یافته است.

 

وی همچنین تأکید کرد کاهش واردات و افزایش میزان صادرات تغییری در عواید گمرک ننگرهار به‌وجود نیاورده است.

«عبدالسلام جواد» سخنگوی وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان پیش‌تر اعلام کرده بود تجارت افغانستان از طریق چابهار و بندرعباس با دیگر کشورها افزایش یافته است.

رسانه‌های پاکستانی نیز چندی قبل خبردادند که بر اساس توافقنامه تجارت ترانزیتی کابل و اسلام‌آباد، وزات تجارت این کشور صادرات 212 قلم کالا را به افغانستان ممنوع اعلام کرده است.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل